PD, në listat e kandidatëve do të ketë prurje nga jashtë

Nga Exit News
PD, në listat e kandidatëve do të ketë prurje nga jashtë

Lista e kandidatëve për deputetë e Partisë Demokratika, përveç të propozuarve nga anëtarësia, do të ketë dhe prurje të reja nga jashtë.

Sekretari i PD për Çështjet Zgjedhore, Ivi Kaso deklaroi, mbrëmjen e së hënës, se shumë kandidatë do të jenë nga jashtë ‘nga bota akademike dhe fusha të tjera.’

Sipas tij, këto janë personazhe që shpeshherë anëtarësia nuk i njeh dhe ndaj nuk i propozon në lisat e saj, pasi ka tendencën për të votuar ata që ka në krah.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme