PD, PS, LSI janë dakord për ndryshimin e Kodit Zgjedhor

Partia Socialiste dhe Partia Demokratike mbështesin ndryshimet në kodin zgjedhor.

Në përgjigje të letrës së dërguar sot në mëngjes partive politike nga Zoti Ilir Meta mbi krijim e një grupi pune për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, u shprehën deputetët Gramoz Ruci dhe Edi Paloka.

Zoti Ruci u shpreh se ndryshimet në kodin zgjedhor duhet të përfshijnë rekomandimet e OSBE – ODIHR.

Ndërsa , Zoti Edi Paloka deklaroi se çdo qeveri, qoftë kjo dhe teknike, duhet të zbatoj kodin e ri zgjedhor në organizimin e zgjedhjeve të reja.

Lajme te ngjashme