Ndërtimi i shtëpive të dëmtuara nga tërmeti në Bubq nis në qershor 2020

Nga Exit News
Ndërtimi i shtëpive të dëmtuara nga tërmeti në Bubq nis në qershor 2020

Punimet për rindërtimin e Bubqit, fshatit në Fushë-Krujë, të dëmtuar nga tërmeti, do të nisin në fund të qershorit 2020.

Kryeministri Rama, të premten në një vizitë në Bubq, tha se aty do të ndërtohen shtëpi të reja, shkollë e re, zona tregtare, parqe dhe ndërtesa për shërbime të ndryshme publike.

Gjatë bisedës me banorët, Rama i siguroi ato se do të marrin të njëjtat sipërfaqe banimi sa kanë pasur më parë.

Në fshatin Bubq, pranë Fushë-Krujës, tërmeti i 26 nëntorit dëmtoi më shumë se 240 shtëpi. Sipas planit të rindërtimit, në Bubq do të ndërtohen për familjet e dëmtuara, 2 pallate dhe 141 shtëpi private.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme