Prokuroria nis verifikimin e pasurisë së Tom Doshit

Pas kallëzimit nga ILDKPI, Prokuroria caktoi sot një ekspert për verifikimin e pasurisë së deputetit Tom Doshi.

Shtatë muaj më parë, ILDKPI, pas disa kontrolleve, raportoi se në pasurinë prej 23 milionë eurosh të deputetit Doshi kishte deklarime të rreme, transferta bankare të dyshimta dhe konflikt interesi.

Kontrolli, që do të zgjasë rreth tre muaj. do të përfshijë pronat e luajtshme dhe të paluajtëshme.

Lajme te ngjashme