Protesta masive e studentëve në foto

Protesta masive e studentëve në foto

Prej tre ditësh, mijëra studentë nga universitetet publike të Tiranës po protestojnë kundër tarifave të larta të studimeve dhe tarifave të reja për provimet e përsëritura.

Më poshtë, një përmbledhje e protestës së studentëve në foto.

Protesta masive e studentëve përpara Ministrisë së Arsimit

Studentët protestojnë përpara Ministrisë së Arsimit

 

Foto nga IDMC

Studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale

Studentët marshojnë drejt Ministrisë së Arsimit

Lajme te ngjashme