Protesta tek Teatri – Policia hedh gaz për të shpërndarë qytetarët

Protesta tek Teatri – Policia hedh gaz për të shpërndarë qytetarët

Policia hodhi gaz me spec djegës për të shpërndarë qytetarët që prej orësh po protestojnë para Teatrit Kombëtar.

Qytetarët pasi nuk u lejuan që të futen brenda për t’i dhënë protestuesve ujë dhe ushqim, tentuan të çajnë gardhin e policisë. Ata u ndaluan me dhunë nga policia.

Lajme te ngjashme