PS nuk i quan ndryshimet kushtetuese si shkelje të marrëveshjes së 5 majit

Nga Exit News
PS nuk i quan ndryshimet kushtetuese si shkelje të marrëveshjes së 5 majit

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste, Taulant Balla i kërkon zv. Kryetarit të CDU-së, Johann Wadephul që ta lavdërojë mazhorancën shqiptare për punën që po bën për reformën zgjedhore.

Eurodeputeti nxiti miratimin e marrëveshjes së 5 majit pa ndryshimet në Kushtetutë dhe Kod Zgjedhor të miratuara në Kuvend.

Por Balla e quan përfshirjen e ndryshimeve të tjera në reformë si “plotësim” të marrëveshjes së arritur, dhe jo shkelje të saj.

Lajme te ngjashme