Qeveria lehtëson masat kufizuese në të gjithë vendin

Nga Exit News
Qeveria lehtëson masat kufizuese në të gjithë vendin Kryeministri Rama në bisedë me qytetarët në Facebook.

Nga dita e hënë të gjithë qytetarët do të lëvizin pa leje të posaçme deri në orën 21:00. Lajmin e bëri të ditur kryeministri Edi Rama.

Masat e reja janë si më poshtë:

 —Në zonat e gjelbërta nuk do të ketë më kufizim oraresh, pra qytetarë mund të lëvizin pa kufi.

 —Zgjatet fasha e orarit në zonat e kuqe deri në orën 21:00.

 —Nuk do të ketë nëvojë për leje të posaçme për këmbësorët dhe automjetet.

 —Ndalohet hyrja dhe dalja e automjeteve në zonat e kuqe.

 —Do të lejohen emisionet televizive të marrin më shumë se 1 person në emisione, me kushtin, që të ruajnë distancën 2 metër.

Ndërkohë mbetet në fuqi vetëkarantinimi i detyrueshëm.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme