Qeveria pagesë direkte për të vetëpunesuarit sa 2 herë rroga e deklaruar; dyfishon pagesat e ndihmës ekonomike dhe papunësis

Nga Exit News
Qeveria pagesë direkte për të vetëpunesuarit sa 2 herë rroga e deklaruar; dyfishon pagesat e ndihmës ekonomike dhe papunësis

Kryeministri Edi Rama ka vendosur të paguajë direkt të vetëpunësuarit me dyfishin e rrogës së deklaruar mujore. Gjithashtu, ai ka vendosur të dyfishojë pagesën mujore për familjen në ndihmë ekonomike dhe të të papunëve. Kryeministri, në një dalje në facebook njoftoi:

Çdo familje e vetëpunësuar do të marrë dy rroga mujore të deklaruara në shtet.

Të papunët do të përfitojnë dyfishin e pagesës së papunësisë.

Familjet në ndihmë ekonomike do të marrin dyfishin e ndihmës ekonomike.

Kryeministri Rama, gjithashtu përshendeti vendimin e BE-së për të hapur bisedimet me Shqipërinë. Ai tha se qeveria i ka plotësuar kushtet dhe do të vazhdojë t’i plotësoj deri në anëtarësimin në BE.

2 komente

  1. . 24 Mars, 2020 në 5:16 pm

    Ore fol me sorosin te ikim prej kendej o loqe, ju dhe e keni fiksim emigracionin pse beni kot tani.

  2. t 24 Mars, 2020 në 8:05 pm

    Si do tja japesh keto rroga o qelbesire,duke fol nga surelli apo do tja çosh me ane te fejsmutit tat.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme