Qytetarët çojnë lule për Teatrin Kombëtar, policia rrethon zonën

Nga Exit News
Qytetarët çojnë lule për Teatrin Kombëtar, policia rrethon zonën

Qytetarët kanë kujtuar të hënën 1-vjetorin e shembjes së Teatrit Kombetar.

Ata kanë çuar lule në murin që rrethon truallin e ish-Teatrit, i cili momentalisht është i blinduar, dhe kanë ngjitur shirita të verdhë me nënshkrimin “Skenë krimi”.

WhatsApp Image at

Pas këtij gjesti në nderim të Teatrit, policia ka bllokuar kalimin para Ministrisë së Brendshme dhe ka rritur praninë e forcave të saj.

dcbb d f bc aab

Shembja e Teatrit Kombëtar ndodhi papritur rreth orës 4:30 të mëngjesit të 17 majit 2020, duke nxitur zemërimin e qytetarëe, të cilët dolën të protestonin.

Exit me herët solli një rikujtesë në foto të ngjarjeve të një viti më parë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme