Rama uron nxënësit për vitin e ri shkollor

Nga Exit News
Rama uron nxënësit për vitin e ri shkollor

Kryeministri Edi Rama uroi, të hënën, nxënësit për nisjen vitin e ri shkollor.

Përmes një postimi në Facebook, Rama tregoi masat që qeveria ka marrë për të parandaluar përhapjen e Covid-19 në shkolla:

  • Të gjithë nxënësve do t’i matet temperature në hyrje të shkollës.
  • Në ambientet e përbashkëta të shkollave janë vendosur shënjues për të ruajtur distancat.
  • Në secilën bankë është vendosur dezinfektues.
  • Në shkollë janë vendosur tabela të ndryshme informuese për protokollet e sigurisë.

Por nga denoncimet e opozitës është vënë re se protokollet e ministrisë nuk janë zbatuar dhe nëpër shkolla ka pasur grumbullim nxënësish e prindërish, të cilët nuk ruanin distancën dhe nuk ishin të pajisur me maska.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme