Reporterë pa Kufij dënojnë gjuhën e përdorur nga Meta dhe Rama ndaj gazetarëve

Nga Exit News
Reporterë pa Kufij dënojnë gjuhën e përdorur nga Meta dhe Rama ndaj gazetarëve

Organizata Reporterët pa Kufij dënoi gjuhën e përdorur nga Presidenti Ilir Meta dhe kryeministri Edi Rama ndaj gazetarëve.

Në një postim në Twitter, organizata i kërkoi liderve shqiptarë të mos zbatojnë standarte të dyfishta për lirinë e medias në vend.

“RSF dënon vërejtjet nënçmuese të Presidentit Ilir Meta dhe kryeministrit Edi Rama ndaj gazetarëve. Ilir Meta ofendoi gazetarin Adriatik Doçi kur ai nxorri në pah shkeljet e ligjit Për shtetësinë.

Doçi u lavdërua nga kundërshtari i Presidentit, kryeministri Edi Rama, i cili gjithsesi i trajtoi gazetarët e Klan Tv si gënjeshtarë për raportimin e përfshirjes së tij në kontrata korruptive. Liderët shqiptarë duhet të ndalojnë zbatimin e standaretve të dyfishta për lirinë e medias.”

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme