Riatdhesohen 25 shqiptarë, shkelën rregullat dhe afatet e qendrimit në BE

Nga Exit News
Riatdhesohen 25 shqiptarë, shkelën rregullat dhe afatet e qendrimit në BE

25 shtetas shqiptarë janë riatdhesuar, të mërkurën, pasi kishin shkelur rregullat dhe afatet e qendrimit në vendet e zonës Schengen.

Policia shqiptare njoftoi se të tilla operacione riatdhesimi do të bëhen në mënyë të vazhdueshme në muajt në viijim.

Ajo i kujtoi shqiptarëve që të mos aplikojnë për të marrë azil në vendet e BE-së pasi Shqipëria konsiderohet nga BE-ja si vend i sigurtë origjine dhe aplikimet për azil nuk pranohen.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme