Ruçi letër grupeve parlamentare për ngritjen e KQZ-së së re

Nga Exit News
Ruçi letër grupeve parlamentare për ngritjen e KQZ-së së re

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi i ka kërkuar kryetarëve të grupeve parlamentare të propozojnë përfaqësuesit e tyre në komisionin e posaҫëm parlamentar për ngritjen Komisionit Qendror të Zgjedhjeve(KQZ).

Komisioni i posaçëm parlamentar për KQZ-në do të zgjedhë Kryekomisionerin, dhe anëtarët e Rregullatorit dhe të KAS-it.

Sipas letrës së Ruçit, grupet parlamentare kanë afat deri në 09 shtator 2020, për dorëzimin e propozimeve pranë Kuvendit.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme