Rudina Hajdari largohet nga mbledhja e Këshillit Politik

Nga Exit News
Rudina Hajdari largohet nga mbledhja e Këshillit Politik

Përfaqësuesja e opozitës parlamentare, Rudina Hajdari është larguar nga mbledhja e Këshillit Politik.

Ajo nuk ka dhënë shpjegime për gazetarët, por më pas ka sqaruar se është larguar për arsye personale.

Më herët Hajdari u shpreh se ka marrë garanci nga socialsitët se listat do të happen 100%.

Këshilli Politik vijon diskutimet për amendamentet kushtetuese për hapjen e listave dhe heqjen e koalicioneve.

Lajme te ngjashme