Sandër Lleshi është ministri i ri i Brendshëm

Sandër Lleshi është ministri i ri i Brendshëm

Kryeministri Rama në një mesazh në twitter njoftoi se Ministri i ri i Brendshëm do të jetë Sandër Lleshi.

 “Tani duhet rritur shpejtësia dhe duhen arritur rezultate edhe më domethënëse,” — shkroi Rama.

Emërimi i Sandër Lleshit u bë pas dorëheqjes së ish-Ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Gjeneral Lleshi ne vitin 2013 u emërua këshilltari i Kryeministrit Rama për mbrojtjen.

Lajme te ngjashme