Sekretarja e Përgjitshme e Europa Nostrës thirrje liderve të BE të dënojnë shembjen e Teatrit Kombëtar

Nga Exit News
Sekretarja e Përgjitshme e Europa Nostrës thirrje liderve të BE të dënojnë shembjen e Teatrit Kombëtar

Sekretarja e Përgjithshme e Europa Nostrës, Sneška Quaedvlieg-Mihailović i kërkoi drejtuesve të Bashkimit Europian të dënojnë shembjen e Teatrit.

Në një postim në Twitter ajo shkruan:

Faleminderit @donaldtuskEPP për kundërshtimin e prishjes brutale të Teatrit Kombëtar në Tiranë dhe kujtesë se ruajtja e trashëgimisë kulturore bën pjesë në vlerat ​​themelore në BE, krahas sundimit të ligjit dhe dialogut me shoqërinë civile

Një shembull për tu ndjekur nga liderët e tjerë të BE-së!

Më herët Presidenti i Komisionit Europian, Donald Tusk, dënoi ashpër shembjen e Teatrit Kombëtar, si një veprim që shkon kundër vlerave europiane të sundimit të ligjit, transparencës dhe trashëgimisë kulturore.

 

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme