SHBA-të urdhërojnë vaksinimin e detyrueshëm të administratës

Nga Exit News
SHBA-të urdhërojnë vaksinimin e detyrueshëm të administratës

Qeveria amerika urdhëroi vaksinimin e të gjithë punonjësit e administratës dhe hoqi të drejtën e testimit të vazhdueshëm.

Presidenti i SHBA-ve Biden të enjten paralajmëroi firmosjen e një urdhëri për vaksinimin e detyrueshëm të punonjësve federalë, pa mundësinë e marrjes së testeve të rregullta në vend.

Më parë administrate e Biden i kërkoi punonjësve të administratës të vaksinoheshin ose të ndiqnin protokolle të tjera rigoroze të sigurisë, përfshirë testimin e rregullt.

Biden gjithashtu do të urdhërojë vaksinimin e detyrueshëm edhe për punonjësit e firmave që kanë kontrata me qeverinë federale.

Departamenti i Mbrojtjes, Departamenti i Çështjeve të Veteranëve, Shërbimi Shëndetësor dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit do të vaksinojnë rreth 2.5 milion njerëz, sipas një burimi të njohur me planet.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme