Ekskluzive/ Dokumenti i Institutit të Ndërtimit për shembjen e Teatrit Kombëtar

Nga Exit News
Ekskluzive/ Dokumenti i Institutit të Ndërtimit për shembjen e Teatrit Kombëtar

Ditë e hënë, më 18 maj Këshilli Bashkiak do të vendosë për prishjen e Teatrit Kombëtar. Në përgjigje të kërkesës së Kryebashkiakut Veliaj,  Instituti i Ndërtimi i ka dërguar materialin e mëposhtëm:

Përgjigjia e Institutit të Ndërtimit
Përgjigjia e Institutit të Ndërtimit

 

Faqe
Faqe

 

Faqe
Faqe

 

Faqe
Faqe

 

Faqe
Faqe

 

Faqe
Faqe

12 komente

  1. SB 19 Maj, 2020 në 6:13 am

    Dmth objekti nuk i pergjigjet normave te projektimit sipas Eurokodeve. Le te gjejne nje ndertese e cila eshte ndertuar para viteve 90 ne Europe qe i ploteson kriteret e Eurokodeve. Le te gjejne nje ndertese te viteve 30-40 qe ploteson kriterete e Eurokodeve.

    Thone qe nuk ploteson standartin sipas NEUFERT. Edhe La Scala nuk i plotesonte normat e NEUFERTIT. U rrizhvillua dhe tani i ploteson.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme