Shpallen rezultatet e Njësisë numër 10: Fiton PS me 6007

Shpallen rezultatet e Njësisë numër 10: Fiton PS me 6007

Partia Socialiste fitoi Njësinë numër 10 në Tiranë, ku për herë të parë u votuan dhe u numërua elektronikisht. Rezultatin e publikoi kryetari i KQZ -së, Ilirjan Celibashi në shkollën “Qemal Stafa” . Pjesmarrja e votuesve në zonë ishte 49%.

Rezultatet u shfaqën drejtëpërdrejtë për publikun: Ato janë:

PS — 6007 vota

PD — 4550

LSI —  628

PSD — 208

Boiken Abazi — 179

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme