Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

Nga Exit News
Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me pika të përbashkëta kufitare

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut do të kenë pika të përbashkëta kufitare.

Vendimi është miratuar në parim nga Këshilli i Ministrave si pjesë e një marrëveshjeje me qeverinë e Maqedonisë së Veriut.

Kjo do të thotë se qytetarët dhe mallrat në kufi do të kalojnë vetëm përmes një pike kontrolli.

Vendimi vjen një ditë para mbajtjes së Samitit të Liderëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë.

Shqipëria ka pika kufitare të përbashkëta edhe me Kosovën.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme