Si do të lëvizin qytetarët këtë funjdavë

Si do të lëvizin qytetarët këtë funjdavë

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar në një postim në Facebook se lëvizja e qytetarëve gjatë fundjavës do të lejohet si javën e shkuar, për pensionistët, prindërit me fëmijë dhe pa makina.

“Kjo fundjavë do të vijojë njësoj si e shkuara” – shkruan Rama.

Në zonat e kuqe si Tirana, pensionistët do të lejohen të dalin lirisht deri në orën 10:00. Prindërit me fëmijët lejohen pas orës 11:00 deri në orën 21:00. Në zonat e gjelbra, qytetarët mund të lëvizin lirisht deri në orën 21:00. Makinat nuk do të lejohen.

Lajme te ngjashme