SPAK heton tenderin 1,5 milionë euro për furnizimin me ushqime

Nga Exit News
SPAK heton tenderin 1,5 milionë euro për furnizimin me ushqime

Prokuroria e Posaçme Antikorrupsion, SPAK ka nisur hetimin për tenderin prej 1,5 milionë euro të bërë nga qeveria për furnizimin me ushqime të familjeve në nevojë në kohën e pamdemisë.

Mediat njoftojnë se SPAK ka marrë në pyetje tre anëtarë të Komisioneve të Vlerësimit të tenderit në Ministrinë e Mbrojtes. Si dhe pritet të marrë në pyetje edhe pronarët e kompanisë fituese në Maqedoninë Veriore.

SPAK nisi hetimet pas kallzimit nga PD, se ky tender ishte kryer pa transparencë dhe fituese ishte shpallur një kompani kompjuterash nga Maqedonia.

Lajme te ngjashme