Studentët kërkojnë përgjegjësit për mungesën e diplomave të masterit

Nga Exit News
Studentët kërkojnë përgjegjësit për mungesën e diplomave të masterit

Një grup studentësh, të mbështetur nga “Qëndresa Qytetare” i kanë kërkuar ministrisë së Arsimit të kontrollojë nëse veprimet e Universitetit të Tiranës janë ligjore, sa i përket mos pajisjes me diplomat e Masterit të 315 studentëve, për vitin akademik 2017 – 2018.

Studentët gjithashtu kërkojnë pajisjen sa më shpejt me diplomat e studimeve të cilat i kanë përfunduar prej më shumë se një viti.

Kërkesat i kanë shpjeguar në një letër zyrtare drejtuar ministres Besa Shahini, rektorit Mynyr Koni dhe dekanit Dhori Kule.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme