administrata publike
Reforma e administratës publike ka dështuar

Reforma e administratës publike ka dështuar

Pas katër vjetësh në qeverisje, në korrik të këtij viti, Ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike Milena Harito lajmëroi se administrata publike nuk ka punuar...

“Ka punë, por nuk ka profesionistë!”

“Ka punë, por nuk ka profesionistë!”

Në shkurt të 2016-ës, Kryeministri Rama bëri një deklaratë, që vazhdon ende të përflitet gjerësisht, për nivelin e lartë të papunësisë në Shqipëri: “Vende pune...