Agron Shehaj

Shehaj falendëron demokratët që e votuan

Shehaj falendëron demokratët që e votuan

Ish-kandidati për kreun e PD-së, Agron Shehaj, falenderoi të hënën demokratët që e votuan në zgjedhjet brenda partisë një ditë më parë. "Ju jam mirënjohës...

Rezultatet paraprake të zgjedhjeve në PD

Rezultatet paraprake të zgjedhjeve në PD

Zgjedhjet për kreun e ri të PD-së kanë përfunduar në orën 19.00 dhe ka nisur tashmë procesi i numërimit, sipas konfirmimit të kryetarit të Komisionit...

Agron Shehaj: PD duhet të jetë e hapur

Agron Shehaj: PD duhet të jetë e hapur

Agron Shehaj, kandidati për kreun e ri të PD-së, deklaroi në një konferencë për shtyp se Partia Demokratike duhet të reformohej dhe se nësë zgjidhej,...

1239