Air Albania
Sulltani thërret pashanë

Sulltani thërret pashanë

Një hamendësim i arsyeshëm për vizitën private të Kryeministrit Rama tek Presidenti Erdogan Fundjavës, ndoshta me shpresën se studentët e shkuar në shtëpitë e tyre...

Air Albania nis fluturimet më 31 gusht

Air Albania nis fluturimet më 31 gusht

Kompania ajrore shqiptare Air Albania pritet të nisë fluturimet më 31 gusht dhe fluturimi i parë do të jetë Tiranë-Stamboll. Javën e kaluar Rama njoftoi...

1 2