AKEP
Jep dorëheqjen kreu i AKEP Ilir Zela

Jep dorëheqjen kreu i AKEP Ilir Zela

Kreu i Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) Ilir Zela ka dhënë sot dorëheqjen, pas rreth dy vitesh në detyrë. Me anë të një...

12