Aksidente

3 aksidente dhe 4 të plagosur në 24 orë

3 aksidente dhe 4 të plagosur në 24 orë

Tre aksidente dhe 4 të plagosur ndodhën ditën e dielë në vend. Një kalimtare u plagos mbrëmjen e sotme në hyrje të qytetit të Shkodrës....