Albpetrol
Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Si e ka kapur Rusia naftën shqiptare?

Kompania Transoil Group AG – me aksionerë kompaninë ruse Gazprom Neft dhe atë serbe NIS, ka fituar tenderin e Ministrisë së Energjisë për shfrytëzimin e...

Kompania italiane e gazit SNAM vjen në Shqipëri

Kompania italiane e gazit SNAM vjen në Shqipëri

Kompania italiane e gazit SNAM sëbashku me qeverinë shqiptare do të administrojë dhe mirëmbajë pjesën shqiptare të gazsjellësit TAP. Kjo do të kryhet përmes formimit...