Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar
Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber është personazhi negativ i filmit Die Hard, i luajtur nga aktori Alan Rickman. Ngjarjet e filmit zhvillohen rreth një sulmi të supozuar terrorist,...

Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber është personazhi negativ i filmit Die Hard, i luajtur nga aktori Alan Rickman. Ngjarjet e filmit zhvillohen rreth një sulmi të supozuar terrorist,...

Përse nuk duhet shembur Teatri Kombëtar

Përse nuk duhet shembur Teatri Kombëtar

Ndër njoftimet që na vijnë nëpërmjet internetit në mënyrë automatike e që na bëjnë të shkëputemi për disa minuta nga puna, për të bredhur nëpër...

1 2 3 4 5