aleksander vucic

Vuçiç: Kosova nën Serbi është mit

Vuçiç: Kosova nën Serbi është mit

Të martën, presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç i ka kërkuar serbëve të jenë realist dhe të heqin dorë nga miti i kthimit të Kosovës nën...

123