Arbër Cekaj

Dënohet me 14 vite burg Arbër Cekaj

Dënohet me 14 vite burg Arbër Cekaj

Arbër Cekaj u dënua më 14 vite burg nga Gjykata e Krimeve të Rënda të Apelit, të premten. Ndërsa, Donaldo Lushajn dhe Armando Pezakun u...

123