ARMO
Blushi akuza qeverisë për ARMO dhe Bankers

Blushi akuza qeverisë për ARMO dhe Bankers

Deputeti Ben Blushi ka lëshuar akuza të forta ndaj qeverisë. Dy ishin çështjet që ai ngriti në Parlament, administrimi i rafinerisë ARMO dhe dëmtimi i...

E majta shqiptare dhe paga e punonjësve

E majta shqiptare dhe paga e punonjësve

Sipas INSTAT, në Shqipëri deri në fund të vitit 2015 janë rreth një milionë të punësuar. 164 mijë prej tyre janë punonjës të administratës publike,...

1234