ARRSH

Rreshje bore në Llogara dhe Korçë

Rreshje bore në Llogara dhe Korçë

Autoriteti Rrugor, ARRSH njoftoi se në juglindje të vendit, në veri dhe në Qafën e Llogarasë ka pasur reshje bore pa sjellë probleme me qarkullimin...

ARRSH njofton rrugët e kalueshme vetëm me zinxhirë

ARRSH njofton rrugët e kalueshme vetëm me zinxhirë

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar gjendjen e kalueshmërisë në rrugët e vendit. Sipas njoftimti të ARRSH-së, rrugët e kalueshme me zinxhirë janë: Lunik-Steblevë dhe Krujë-Sarisallitik,...

123