Arsimi
Opinion: A bëhet mësimi me WhatsApp?

Opinion: A bëhet mësimi me WhatsApp?

“Nuk kam para, por dua të arsimohem” shkruhej në një nga ato pankartat e protestave të studentëve. Në fund të vitit 2018, protestat studentore u...

Arsimi sipas Edi Ramës dhe Lulzim Bashës

Arsimi sipas Edi Ramës dhe Lulzim Bashës

Sot më 7 mars, në 130-vjetorin në Mësonjtores së parë shqipe, Kryeministri Edi Rama dhe Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha kanë zgjedhur mënyra të...