Arta Marku
Bernard Kouchner “godet” sërish

Bernard Kouchner “godet” sërish

Është e pabesueshme se sa e parashikueshme është bërë makina e propagandës ndërkombëtare e Edi Ramës, ndoshta për shkak të faktit se kanë mbetur vetëm pak...

Donald Lu nuk mund të bëjë vezën e Artë

Donald Lu nuk mund të bëjë vezën e Artë

Pas një takimi të shpejtë me kryeprokuroren e përgjithshme tranzitore, një pjesë e madhe e mediave i kanë kujtuar ambasadorit amerikan Donald Lu, faktin se...

BE dënon dhunën, por dhunën e kujt?

BE dënon dhunën, por dhunën e kujt?

Delegacioni i BE-së në Tiranë, përmes një deklarate, dënoi sot "dhunën" gjatë protestave të djeshme dhe "sjelljen" e deputetëve gjatë seancës parlamentare në të cilën...

Çadra e përkohshme e Edi Ramës

Çadra e përkohshme e Edi Ramës

Arta Marku ishte dje pa dyshim personazhi më i guximshëm në radhët e socialistëve. Aq sa ata që drejtonin dikur protestën e 21 janarit dukeshin...

1 6 7 8 9