Artan Rama

Njollat e errëta të “Rally Albania”

Njollat e errëta të “Rally Albania”

“Rrally Albania 2021”, maratona e makinave me shpejtesi te larte qe garojne neper terrene te veshtira, që sipas organizatorëve, por dhe më gjerë, po zhvillohet...

Beteja e pambështetur për Vjosën

Beteja e pambështetur për Vjosën

Ekzistojnë dy pengesa kur raportohet kriza e shfrytëzimit të burimeve natyrore. E para, kur media nuk thellohet te problemi dhe e dyta, kur media nuk...

12