Astrazeneca
AstraZeneca kërkon miratim të vaksinës në BE

AstraZeneca kërkon miratim të vaksinës në BE

Kompania AstraZeneca do të dërgojë aplikimin për përdorim të vaksinës së tyre javën e ardhshme pranë Agjensisë Europiane të Barnave (EMA). Sipas kësaj agjensie pritet...

India miraton përdorimin e vaksinës AstraZeneca

India miraton përdorimin e vaksinës AstraZeneca

India ka miratuar përdorimin e vaksinës anti-Covid prodhuar nga AstraZeneca dhe Universiteti i Oksfordit. Ministri i informacionit Prakash Javadekar lajmëroi të shtunën se të paktën...

1101112