Australi
250 protestues arrestohen në Australi

250 protestues arrestohen në Australi

250 protestues u arrestuan të shtunën në Australi. Ata po protestonin kundër masave të reja të bllokimit kundra koronavirusin në vend, raporton AP. Sydney miratoi...

Facebook ndalon publikimin e lajmeve në Australi

Facebook ndalon publikimin e lajmeve në Australi

Facebooku lajmëroi të mërkurën se do të ndalojë publikimin e lajmeve nga përdoruesit dhe agjensitë e lajmeve në Australi. Kryeministri Australian Scott Morrison i quajti...

12