Austria

Austria hap kufijtë për turistët shqiptarë

Austria hap kufijtë për turistët shqiptarë

Austria hapi kufijtë për udhëtimet jo të domosdoshme për shtetasit shqiptarë, më 24 qershor, njoftoi Ministria e Jashtme. Udhëtarët duhet të jenë të pajisur me...

Franca dhe Austria rihapin restorantet dhe baret

Franca dhe Austria rihapin restorantet dhe baret

Austria dhe Franca janë dy vende evropiane që lehtësuan masat kundër koronavirusit, duke lejuar hapjen e restoranteve dhe kinemave, të mërkurën. Austria hapi restorantet, hotelet...

123