Avdylaj
GJKKO lë në burg 17 persona të dosjes 339

GJKKO lë në burg 17 persona të dosjes 339

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar la në burg të hënën 17 persona të përfshirë në dosjen 339, pas përfundimit të hetimeve...