Azerbajxhan
Nisin luftimet mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

Nisin luftimet mes Armenisë dhe Azerbajxhanit

Armenia dhe Azerbajxhani kanë akuzuar njëra-tjetrën për bombardime në zona të banuara nga civilët, vetëm një ditë pasi dy palët vendosën armëpushim. Luftimet e reja...

Vazhdon lufta Armeni-Azerbajxhan

Vazhdon lufta Armeni-Azerbajxhan

Azerbajxhani dhe Armenia vazhdojnë luftën pavarësisht thirrjeve të Amerikës, Rusisë dhe Francës për armëpushim. Ministri i jashtëm azer do të takohet me të dërguarit e...

1 2