Azilkerkues
Franca e Anglia riatdhesojnë 112 azilkërkues

Franca e Anglia riatdhesojnë 112 azilkërkues

112 qytetarë shqiptarë janë riatdhesuar nga Franca dhe Anglia. Ata u kthyen me dy avionë të veçantë në Aeroportin e Rinasit. “Në vijim të operacioneve...

Franca riatdheson 25 azilkërkues

Franca riatdheson 25 azilkërkues

Franca ka riatdhesuar 25  azilkërkues shqiptarë. Ata u kthyen me një avion të veçantë në Aeroportin e Rinasit. “Mesditën e sotme, me anë të një...

12