Babale
Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Partia Socialiste po bën ç’është e mundur që protestën e opozitës më 26 maj ta banalizojë si një “protestë të Babales” , por njëkohësisht “Babales”...