Banda e Shijakut

Pikëpyetjet e pengmarrjes së Jak Prengës

Pikëpyetjet e pengmarrjes së Jak Prengës

Pengmarrja e Jak Prengës kryqëzon tre banda me figura të njohura të krimit dhe tregon kapacitetet e tyre të narkotrafikut ndërkombëtar. Mediat raportuan se pengmarrja...

Nuk ka bir kurve që ta besojë Gjushin

Nuk ka bir kurve që ta besojë Gjushin

Të enjten në Opinion, Vangjush Dako u përpoq të luajë rolin e shejtan budallait. Kur e pyesnin se si kishte mundësi që ishte përgjuar duke...