Bandat shqiptare
Shkodër, 9 vrasje kriminale në një vit

Shkodër, 9 vrasje kriminale në një vit

Vrasja të shtunën në Shkodër e dy vëllezërve Astrit dhe Ibrahim Bilali ka rikthyer vëmendjen tek grupet kriminale që, prej vitesh, veprojnë në këtë qytet....

Lufta e policive të huaja kundër bandave shqiptare

Lufta e policive të huaja kundër bandave shqiptare

Teksa Ministri i Brendshëm Xhafaj vazhdon të paralajmërojë luftë të ashpër kundër bandave kriminale,  policitë e vendeve të huaja kanë arrestuar dhjetëra shqiptarë, drejtues bandash narkotrafiku....

1 2