Banka Boterore
Dështon FMN, Banka Botërore dhe Qeveria

Dështon FMN, Banka Botërore dhe Qeveria

Shqetësimi kryesor i FMN, sot në Maj 2019 është paaftësia e Qeverisë Rama për të reduktuar dhe eliminuar detyrimet e prapambetura ndaj biznesit. Po njësoj...

Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore kritikon qeverinë për PPP-të

Banka Botërore ka theksuar sot për të disatën herë rrezikun që i vjen Shqipërisë nga partneritetet publike private dhe ka kritikuar Kryeministrin Rama për mungesë...

Investimet e huaja direkte drejt rënies

Investimet e huaja direkte drejt rënies

Rreziku se duke filluar nga viti 2018, investimet e huaja direkte do të bien ndjeshëm është mjaft i madh. Përfundimi në vitin 2018 i projekteve që...

1 2