Basha
Basha flet për kritikët

Basha flet për kritikët

Kryetari i PD-së Lulzim Basha dha një mesazh për të gjithë ata që kritikojnë PD-në dhe vetë atë. Në fjalimin e tij në Kuvendin e...

Basha pranon se PD do të hyjë në Kuvend

Basha pranon se PD do të hyjë në Kuvend

Kryetari i PD-së Lulzim Basha konfirmoi se do të hyjë në Kuvend në shtator. “Këtë betejë do ta vazhdojmë në parlament”, u shpreh Basha në...

12336