Bashkia Tiranë
FRD 10 ditë afat për lirimin e zyrave

FRD 10 ditë afat për lirimin e zyrave

Bashkia e Tiranës i ka kërkuar partisë ‘Fryma e Re Demokratike’, të lirojë ambjentet në godinën e ish-selisë së PD-së, Brenda 10 ditëve. Në shkresën...

Vila historike e Radio Tiranës drejt shembjes

Vila historike e Radio Tiranës drejt shembjes

Dyert dhe dritaret e ndërtesës historike të Radio Tiranës u hoqën në mes të natës gjatë fundjavës, teksa qytetarët qëndruan brenda për shkak të reshjeve...

12327